Silva Method Mastery

Το πρώτο «ολοκληρωμένο» πρόγραμμα της Μεθόδου Silva

ΝΕΑ Προσφορά!!!
Δυνατότητα πληρωμής με 5 δόσεις των 102€

30+ Ώρες εκπαίδευσης

6.000.000 + απόφοιτοι παγκοσμίως

Επόμενο σεμινάριο ξεκινάει 10/06/2024

Για αυτόν/ήν που ψάχνει να ενεργοποιήσει περισσότερο από το απεριόριστο δυναμικό του νου του.

Ψάχνεις για λύσεις σε επίμονα προβλήματα σε κάθε τομέα; 

Όπως στην Υγεία, στην Εργασία, στις Σχέσεις, στα Oικονομικά ή στον Έρωτα ;
  
Ψάχνεις τον τρόπο για να πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου;

Η μήπως ψάχνεις μια καθοδήγηση για να βρεις τον σκοπό σου και να αναπτύξεις τις δυνατότητες σου;

Ίσως να έχεις ακούσει και εσύ ότι οι απαντήσεις που ψάχνεις είναι μέσα σου. Αλλά πώς αποκτάς πρόσβαση σε αυτές;

Η απάντηση, όπως θα ανακαλύψεις, βρίσκεται σε ένα διαφορετικό επίπεδο του ΝΟΥ που όλοι έχουμε - αλλά ελάχιστοι έχουν πρόσβαση συνειδητά.

Αυτήν την πρόσβαση αποκτάς με το σεμινάριο της Μεθόδου Silva ένα από τα πιο βραβευμένα και επιστημονικά αναγνωρισμένα σεμινάρια στον κόσμο.

Ποιά είναι όμως...
" Η Μέθοδος Silva "
Και τι μπορεί να σημαίνει για εσένα...;

 • Επίπεδο ΒΗΤΑ:  Το επίπεδο που βρίσκεσαι όταν είσαι σε εγρήγορση και συνειδητός και χρησιμοποιείς τις φυσικές σου αισθήσεις για πρόσληψη πληροφοριών.
 • Επίπεδο ΑΛΦΑ:  Ένα ήρεμο και δεχτικό επίπεδο συνειδητότητας το οποίο το βιώνουμε συνήθως μέσω διαλογισμού ή σε ελαφρύ ύπνο. Είναι το ιδανικό επίπεδο για εκμάθηση, ανάπτυξη και αυτοβελτίωση. 
 • Επίπεδο ΘΗΤΑ:  Το επίπεδο του παθητικού διαλογισμού και της επικοινωνίας με το διαισθητικό και πνευματικό επίπεδο. Ιδανικό για ενδοσκόπηση, αυτοϊαση και πολλά άλλα.
 • ​Επίπεδο ΔΕΛΤΑ:  Το βαθύτερο επίπεδο. Βαθύς Ύπνος - Ασυνείδητο
Η μέθοδος Silva είναι ένα ιδιαίτερα δοκιμασμένο σεμινάριο σχεδιασμένο για να αφυπνίσει την δυναμική του Νου σου.

Μέσα από μια εύκολη και βιωματική διαδικασία, θα αποκτήσεις πλήρη κατανόηση των τεσσάρων βασικών επιπέδων συνείδησης - και πώς να χρησιμοποιείς κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα για να πετύχεις αυτό που εσύ επιθυμείς.

Μετά από δεκαετίες αυστηρών μελετών και έρευνας, ο Jose Silva ανακάλυψε ότι τα επίπεδα συνείδησης Άλφα και Θήτα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη ενός ατόμου.

Αυτή η παρατήρηση επιβεβαιώνεται από αμέτρητες μελέτες.

H μέθοδος Silva σάς δίνει τα εργαλεία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ικανότητες κατά βούληση - έτσι η χρήση τους για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας γίνεται τόσο εύκολη και φυσική όσο η αναπνοή σας.

Η Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση
Silva Method Mastery

Basic Lecture Series

Το σεμινάριο “Basic Lecture Series” γνωστό και ως BLS είναι το πρώτο και αυθεντικό σεμινάριο που δημιούργησε ο Χοσέ Σίλβα και παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 1966.

Είναι το σεμινάριο που έκανε γνωστή τη Μέθοδο Silva σε όλο τον κόσμο, που μπήκε σε 62 Πανεπιστήμια, και που έκανε τους επιστήμονες να ενδιαφερθούν για αυτή και να κάνουν έρευνες που επαλήθευαν την αποτελεσματικότητα της.

Είναι το ίδιο σεμινάριο που παρακολούθησαν μεγάλοι δάσκαλοι, επιστήμονες και συγγραφείς όπως ο Bruce Lipton, o Carl Simonton, o Wayne Dyer o Jack Canfield, η Shakti Gawain, Richard Bach, Richard Bandler κ.α.

Είναι η σταθερή βάση για κάθε άλλο σεμινάριο της Μεθόδου Silva όπως και για κάθε είδους νοητικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης και μάθε πώς να χρησιμοποιείς τη δύναμη του κατευθυνόμενου από εσένα νου σου και της διευρυμένης σκέψης για να βελτιώσεις την υγεία σου, τις σχέσεις σου, την αυτοπεποίθηση σου, την επίτευξη των στόχων σου και να πετύχεις τα καλύτερα για τη ζωή σου.

Η Βασική Σειρά Μαθημάτων Silva έχει περάσει το τεστ του χρόνου όσον αφορά την επιστημονική εγκυρότητα και την αντιγραφή που της έχει γίνει σε όλον τον πλανήτη και σε πολλούς διαφορετικούς πληθυσμούς, ώστε περήφανα να μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι μαγεία ή αν το θέλεις «η μαγεία είναι η πραγματικότης»

Περιλαμβάνει ακόμα...

Όλα τα στοιχεία και τις τεχνικές από την πλέον σύγχρονη έκδοση της Μεθόδου που είναι τα σεμινάρια
Silva Life System και Silva Intuition System

Γνώρισε τον Δημιουργό της Μεθόδου.

Jose Silva, Iδρυτής Μεθόδου Silva

Πριν ιδρύσει το The Silva Method το 1960, ο αείμνηστος Jose Silva ήταν τεχνικός ραδιοφώνου στο Laredo του Τέξας. 

Το πάθος του για τα ηλεκτρονικά συνοδεύτηκε από ένα βαθύ ενδιαφέρον για θέματα όπως η ψυχολογία, η ύπνωση, η διαίσθηση και η διόραση. 

Πέρασε πάνω από δύο δεκαετίες μελετώντας αυτά τα πεδία και τα εφάρμοσε μέσω πειραμάτων μυαλού στον εαυτό του και στα παιδιά του.

Η μεγάλη ανακάλυψη του Silva είναι ότι η κατάσταση Άλφα της δραστηριότητας των εγκεφαλικών κυμάτων - που συνήθως σχετίζεται με τον ύπνο και τη χαλάρωση - ήταν στην πραγματικότητα μια πύλη για εξαιρετικές ικανότητες και επίπεδα επίγνωσης. 

Αυτό έγινε το θεμέλιο για τη Μέθοδο Σίλβα, την οποία η Σίλβα διέδωσε μέσω βιβλίων και σεμιναρίων που μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και μεταμόρφωσαν το τοπίο ολόκληρης της βιομηχανίας προσωπικής ανάπτυξης.

Λίγα στοιχεία για τον Ιδρυτή

 • Ιδρυτής του The Silva Method, ενός παγκόσμιου κινήματος ενδυνάμωσης του μυαλού με πάνω από 6 εκατομμύρια μαθητές σε 110 χώρες.
 • ​Συγγραφέας 12 βιβλίων μπεστ σέλερ, συμπεριλαμβανομένου του παγκοσμίου φήμης The Silva Mind Control Method (πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα πωλήθηκαν).
 • ​Πρωτοπόρος της έρευνας σε αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης (πέρασε 22 χρόνια μελετώντας το πεδίο πριν ιδρύσει τη Μέθοδο Σίλβα).
 • ​Καθοδήγησε και επηρέασε πολλούς από τους πιο σεβαστούς δασκάλους και συγγραφείς της προσωπικής ανάπτυξης του σήμερα - συμπεριλαμβανομένων των Jack Canfield (συγγραφέας της σειράς Chicken Soup For The Soul) και Richard Bach (συγγραφέας του Jonathan Livingston Seagull).

Τι έχουν πει για την μέθοδο Silva

Οτιδήποτε έχει το όνομα του Jose Silva σαν συγγραφέα, έχει την ψήφο μου πριν καν διαβάσω την πρώτη σελίδα.
Wayne Dyer, 
Διάσημος συγγραφέας, ομιλητής
Η μέθοδος Silva είναι μια από τις εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που έχω ανακαλύψει.
Jack Canfield,
Συγγραφέας του ″Βάλσαμο για την Ψυχή″ και ″Το Μυστικό″
Ότι είπε ο Jose Silva τόσα χρόνια πριν επαληθεύεται σήμερα απο την επιστήμη.

Deepak Chopra
Συγγραφέας, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής στο Columbia University

Τι είπαν για την Μέθοδο SIlva;;;

Αξίζει;

Dr. Bruce Lipton,
Συγγραφέας, γενετιστής, καθηγητής Στανφορτ.

Λίτσα Πατέρα
Αστρολόγος, Συγγραφέας

Jack Canfield
Συγγραφέας του "Βαλσαμο για την Ψυχή"

Δημήτρης Δρόσος,
Επιχειρηματίας, Προγραμαμτιστής

Τζένη Παπαδημάτου,
Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας και Επιχειρηματίας

Μετά από ένα σεμινάριο
στο Ηράκλειο Κρήτης

Πως θα γίνει το Σεμινάριο;

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει για όλους την ίδια ημέρα.

Μόλις ξεκινήσει το σεμινάριο θα αρχίσεις να λαμβάνεις κάθε μέρα ένα βίντεο με την θεωρία μιας τεχνικής και την άσκηση οραματισμού.

Κάθε εβδομάδα θα γίνεται και ζωντανή εκπαίδευση που θα απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Σε όλα τα βίντεο του σεμιναρίου θα έχετε πρόσβαση για πάντα.

Τι θα μάθεις στο Σεμινάριο

 • Λειτουργία στη συχνότητα Άλφα: Μάθε να λειτουργείς στη Άλφα εγκεφαλική συχνότητα με πλήρη συνείδηση και βίωσε τη δύναμη του να χρησιμοποιείς και τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια αντί του ενός
 • ​Θετικός Τρόπος Σκέψης: Μάθε, ανάπτυξε και διατήρησε μια θετική νοητική στάση
 • ​Διαχείρηση του Stress: Εμπλούτισε την ποιότητα της ζωής σου ελαχιστοποιώντας το στρες. Ενδυνάμωσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα, τον σύμμαχο της υγείας σου, για να έχεις τέλεια υγεία φυσικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά.
 • Χαλάρωση: Μάθε τεχνικές χαλάρωσης που διώχνουν την ένταση και το στρες και σε βοηθούν να έχεις καλύτερη υγεία και να είσαι πιο παραγωγικός από ποτέ. Η χαλάρωση είναι το πρώτο σκαλοπάτι στη σκάλα της επιτυχίας. Μάθε να χαλαρώνεις όπου και όποτε θέλεις, ακόμα και μέσα σε θόρυβο και καταστάσεις μεγάλης έντασης, χωρίς να επιτρέπεις στο «χάος» που επικρατεί τριγύρω σου να σε επηρεάζει στο ελάχιστο. Τα οφέλη της χαλάρωσης αναφέρονται σήμερα σε καθημερινή βάση από παραδοσιακές ιατρικές σχολές, επικυρώνοντας τα επαναλαμβανόμενα για πάνω από 50 χρόνια αποτελέσματα του προγράμματος της Μεθόδου Silva.
 • Νοητικό ξεκαθάρισμα: Γίνε συνειδητός, αντιλήψου και ξεφορτώσου αρνητικές σκέψεις, αρνητικά πιστεύω και αρνητική γλώσσα που χρησιμοποιείς και περιορίζουν την εξέλιξη σου στη ζωή. Το ξεκαθάρισμα του νοητικού σου περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντικό προκειμένου να απελευθερωθεί το δυναμικό του νου σου. Η δημιουργική ικανότητα είναι μέσα σου. Βγάλε τα εμπόδια για να αναδειχθεί.
 • Cancel – Cancel: Ακύρωσε σκέψεις, πιστεύω και συμπεριφορές που σε κρατούν πίσω και δεν είναι συμβατά με τον σκοπό σου και τους στόχους σου.
 • Έλεγχος Ύπνου: Μάθε να κοιμάσαι φυσιολογικά χωρίς τη βοήθεια ηρεμιστικών και ξύπνα το πρωί νιώθοντας απόλυτα ανανεωμένος και ξεκούραστος.
 • ​Έλεγχος Αφύπνισης: Μάθε να ξυπνάς την ώρα που θέλεις χωρίς ξυπνητήρι
 • ​Έλεγχος Εγρήγορσης: Μάθε να μειώνεις την σωματική και νοητική κούραση και να παραμένεις περισσότερη ώρα ξύπνιος και σε εγρήγορση όταν το έχεις ανάγκη.
 • Έλεγχος Ονείρων: Μάθε να θυμάσαι τα όνειρα σου και να αντιλαμβάνεσαι τις πληροφορίες που σου δίνουν για τη λύση προβλημάτων.
 • Έλεγχος Πονοκεφάλου: Με την τεχνική Ελέγχου του Πονοκεφάλου θα μάθεις να σταματάς πονοκεφάλους και ημικρανίες χωρίς την χρήση παυσίπονων
 • Νοερή Οθόνη: Η Οθόνη που προβάλλεις τους στόχους σου, που εφαρμόζεις τον οραματισμό και τη φαντασία, που στέλνεις και δέχεσαι πληροφορίες.
 • Κλειδιά της Μνήμης: Τα Κλειδιά την Μνήμης θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον οραματισμό, τη φαντασία και τη μνήμη.
 • Καθρέπτης του Νου: Μάθε να προγραμματίζεις τον εαυτό σου για επιτυχία και να βάζεις σε εφαρμογή τον νόμο της έλξης.
 • ​Ανύψωση χεριού: Μάθε να εισέρχεσαι στη θήτα εγκεφαλική συχνότητα για να διορθώνεις προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους σε βαθύτερα επίπεδα.
 • ​Αναισθησία με το Γάντι: Μάθε να ελέγχεις τον πόνο και να επιταχύνεις τη θεραπεία.
 • ​Τεχνική του Ποτηριού με το Νερό: Μάθε να χρησιμοποιείς την Τεχνική του Ποτηριού με το Νερό για να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και να ενισχύεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα
 • Έλεγχος Βάρους και Συνηθειών: Μάθε να απαλλάσσεσαι από συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα, εύκολα και ανώδυνα, με τη δύναμη της φαντασίας, δουλεύοντας στο συχνότητα Άλφα.
 • ​Διαίσθηση: Ανάπτυξε τις φυσικές διαισθητικές σου ικανότητες πειραματιζόμενος μέσα στην ομάδα.
 • ​Γίνε Master: Γίνε master της επιστήμης του προσανατολισμού του νου σου σε υποκειμενικό επίπεδο για ιδιοφυή απόδοση. Βελτιστοποίησε την απόδοση του εγκεφάλου σου με ελεγχόμενη σκέψη, επιθυμία και δράση.
 • Νοητικές Προβολές: Μάθε να προβάλλεις το νου σου οπουδήποτε στο χώρο και σε όλα τα βασίλεια, άψυχα και έμψυχα, για να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες που χρειάζεσαι για να λύνεις προβλήματα.​ Μάθε να προβάλλεις με το νου σου τη διορθωτική διαδικασία για την αποκατάσταση του προβλήματος.
 • Οραματισμός και Φαντασία: Οι δυο λειτουργίες της ανθρώπινης ευφυΐας που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια μετριότητα και μια ιδιοφυία. Όταν έχεις εσύ τον έλεγχο και τις χρησιμοποιείς, ανοίγεις όποια πόρτα θέλεις. Ο απόφοιτος της Βασικής Σειράς Μαθημάτων Σίλβα γίνεται ειδικός στο να κατευθύνει το νου του μέσα από τον οραματισμό και τη φαντασία για να προσελκύσει ότι επιθυμεί και να δώσει άμεσα λύσεις σε προβλήματα.
Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου είναι αφιερωμένο στο πνευματικό ξεκαθάρισμα γιατί είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί το έδαφος και να φύγουν όλα τα “ζιζάνια” πριν προχωρήσουμε στη “σπορά”.

Θα μπορέσεις να εντοπίσεις αρνητικές λέξεις και εκφράσεις που χρησιμοποιείς, καθώς και τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις και θα μάθεις να τα ακυρώνεις και να τα αλλάζεις με θετικά. 

Αρνητικό είναι κάθε τι που δεν σε ωφελεί.

Θα μπορέσεις να εντοπίσεις ένα περιοριστικό πιστεύω που εμποδίζει την εξέλιξη σου και να το αλλάξεις.

Περιλαμβάνει:
 • Δυναμική χαλάρωση: Θα μάθεις τον παγκοσμίως γνωστό τρόπο χαλάρωσης και διαλογισμού της Μεθόδου Silva (δεν απαιτείτε καμία εμπειρία)
 • Άσκηση Μεγάλης Χαλάρωσης: Θα ξεκινήσεις να ελεγχεις το επίπεδο συνήδεισής σου με αυτήν την άσκηση και θα μπορείς συνειδητά να βρίσκεσαι στο ΑΛΦΑ.
 • Άσκηση Περιορστικών Πιστεύω: Είναι η στιγμή να αφαιρέσουμε απο την  ζωή μας πεποιθήσεις που μας περιορίζουν και μας αποτρέπουν απο τα όνειρά μας. Με αυτήν την άσκηση θα ανακαλύψουμε τα δικά μας περιοριστικά πιστεύω και θα τα αφαιρέσουμε.

Στρες είναι η απάντηση του σώματος σε ένα ξαφνικό γεγονός ή απειλή. Στρες προκαλεί και ένα θετικό γεγονός που φέρνει αλλαγές στη ζωή μας.

Όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι βιώνουν το στρες στην καθημερινότητα τους και είναι απαραίτητο να μπορούν να το διαχειριστούν.

Θα μπορέσεις να απαλλαχτείς από το χρόνιο στρες και αυτό που προέρχεται από περιοριστικές πεποιθήσεις και τα «πρέπει» καθώς και να εξουδετερώσεις κάθε άλλο είδος στρες που συσσωρεύεται στη διάρκεια της ημέρας με την άσκηση:

Μεγάλη Χαλάρωση

Με την άσκηση αυτή μαθαίνεις να λειτουργείς μέσα σε ελάχιστο χρόνο στην άλφα εγκεφαλική συχνότητα όπου αποκτά ισχύ ο βιολογικός προγραμματισμός του εγκεφάλου σου για υγεία, αυτοθεραπεία και αυτοκαθαρισμό. Εξουδετερώνεις έτσι, κάθε επιβλαβή ουσία που παράγεται από το στρες μέχρι και μέσα σε κάθε κύτταρο του σώματος σου.
Από τα πρώτα συμπτώματα του στρες είναι η αϋπνία, η κούραση των βλεφάρων (νύστα) δυσκολία στο ξύπνημα, ο πονοκέφαλος, η ημικρανία και το να μη θυμάσαι τα όνειρα σου.
Αντιμετωπίζονται και σταματούν να υφίστανται με τις νοητικές ασκήσεις που γίνονται στην εγκεφαλική συχνότητα άλφα και είναι:

 • Έλεγχος Ύπνου
 • ​Τεχνική Αφύπνισης
 • ​Τεχνική Εγρήγορσης
 • ​Έλεγχος Ονείρων
 • ​Έλεγχος Πονοκεφάλου και Ημικρανίας
Τώρα που τα εμπόδια των αρνητικών σκέψεων και πεποιθήσεων έχουν ξεπεραστεί και ελέγχεις το στρες είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με το απεριόριστο δυναμικό του εγκεφάλου – νου σου και να μάθεις τεχνικές που θα φέρουν στον εαυτό σου και στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς σε κάθε τομέα.

Οι τεχνικές που θα μάθεις είναι:
 • Έλεγχος του Πόνου: για πόνους που γνωρίζεις την προέλευση τους όπως ένα κτύπημα, ένα κόψιμο κλπ.
 • Ποτήρι με το Νερό : Η Τεχνική που σου φέρει απαντήσεις και πληροφορίες για σωστές αποφάσεις.
 • Νοερή Οθόνη, Οραματισμός – Φαντασία: Δημιουργείς τη νοερή οθόνη σου για οραματισμό και φαντασία, δύο λειτουργίες που σε περνούν σε ανώτερο νοητικό επίπεδο.
 • Κλειδιά της Μνήμης: Η Τεχνική για να βελτιώσεις τη μνήμη σου κάνοντας εξάσκηση με οραματισμό και φαντασία.  
 • Τεχνική Τριών Δαχτύλων: Για καλύτερη απομνημόνευση πληροφοριών που διαβάζεις ή ακούς καθώς και για επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος σε εξετάσεις.  Ακόμα με αυτήν την τεχνική δημιουργείς συμπτώσεις στη ζωή σου που σου λύνουν προβλήματα.
 • Καθρέπτης του Νου: Με την Τεχνική του Καθρέπτη του Νου μαθαίνεις να χρησιμοποιείς τον οραματισμό και τη φαντασία για να αλλάξεις μια κατάσταση που υπάρχει και να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου ότι επιθυμείς να έχεις, να κάνεις ή να είσαι. Ο Νόμος της Έλξης σε πλήρη εφαρμογή
 • Έλεγχος Συνηθειών:  Για να μάθεις να ελέγχεις ανεπιθύμητες συνήθειες και να το πετυχαίνεις απλά και εύκολα χωρίς να υποφέρεις στη συνέχεια από την έλλειψη αυτής της συνήθειας. Είναι εύκολο γιατί δουλεύεις με οραματισμό και φαντασία στη συχνότητα άλφα.
 • Νοητική Άσκηση «Από τον μικρόκοσμο στο μακρόκοσμο»: Εδώ αφήνεις τον φυσικό κόσμο που αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου και περνάς στο κόσμο τον οποίο μπορείς να αντιληφθείς μόνο με τις αισθήσεις του Νου.
 • Εργαστήρι του Νου : Η Δημιουργία ενός Εργαστηρίου στη Δημιουργική Διάσταση για την πνευματική σου εργασία καθώς και η εισαγωγή των συμβούλων σου μέσα σ’ αυτό. Η κορυφαία τεχνική του σεμιναρίου που μπορείς να δουλέψεις περιπτώσεις και να λύσεις προβλήματα με την βοήθεια των συμβούλων, σε κάθε τομέα όπως: υγείας, σχέσεων, εργασίας, βελτίωση επιδόσεων σε ότι κάνεις, στο να μάθεις κάτι καινούργιο κ.α.

Τι λένε οι αποφοιτοί μας

Ποιά είναι η προσφορά μας για Σήμερα!

Περιλαμβάνονται ΜΟΝΟ σε αυτή την σελίδα. Αν φύγεις δεν εγγυούμαστε ότι θα ξαναβρείς αυτά τα ΔΩΡΑ.

Προϊόν #1:

Silva Method Mastery

To πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο της Μεθόδου SIlva.

Μια εκπαίδευση 30 ημερών στις δημιουργικές διαστάσεις του ΝΟΥ με όλη την θεωρία και τις τεχνικές 3 σεμιναρίων της Μεθόδου SIlva.

Πάνω από 50 ώρες υλικού για πάντα διαθέσιμο. Μπορείς να παρακολουθήσεις την εκπαίδευση όσες φορές θέλεις.

Αξίας 880€

Προϊόν #2:

Νοητική Υλοποίηση  

για υγεία, αφθονία και σχέσεις

Είναι η νοητική υλοποίηση για την υγεία, για την αφθονία και για τις σχέσεις.

Αυτό το εργαλείο περιλαμβάνει ειδικές νοητικές ασκήσεις και προγραμματισμούς σχεδιασμένους για να περάσουμε στο υποσυνείδητό νέες εγγραφές για αυτά τα οποία εσύ επιθυμείς.

Δεν είναι απλές ασκήσεις χαλάρωσης είναι ασκήσεις προγραμματισμού.

Αξίας 297€

Προϊόν #3:

Silva Βοx

Μέσα σε αυτό το πολύ ωραίο κουτί θα βρεις, φυσικά, το υλικό του σεμιναρίου και όχι μόνο.

Θα αποκτήσεις το βιβλίο της μεθόδου Σίλβα, τα best-seller βιβλία που έχει γράψει ο πατέρας μου, ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων που χρησιμοποίησαν την μέθοδο Σίλβα, επιστημονικές έρευνες για την Μέθοδο και μερικά ακόμα δώρα έκπληξη.

Αξίας 60€

Προϊόν #4:

Εργαστήριο "Ξεκόλλα +" 

Έχεις νιώσει ποτέ ότι θέλεις να κάνεις κάτι, να πετύχεις κάποιον στόχο αλλά κάτι σε σταματάει; Σαν να σε τραβάει κάτι από μόνο του;

Αυτά είναι τα Περιοριστικά μας Πιστεύω ή ο εσωτερικός μας Σαμποτέρ. Και για να πετύχουμε ότι θέλουμε πρέπει να τον νικήσουμε πρώτα. Το επόμενο μας δώρο εστιάζεται σε αυτό.

Λέγεται ΞΕΚΟΛΛΑ + και είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε.

Και όχι μόνο. 

Έχει μάθημα για τον Ενθουσιασμό, πως να μάθεις να τον προκαλείς στον εαυτό σου όποτε θέλεις ανεβάζοντας έτσι την παραγωγικότητά σου όπως επίσης μιλάει και για την αναποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα.

Αξίας 135€

Προϊόν #5:

Σεμινάριο "Διάσωση"

Μία μαθήτρια μας η Έφη τζιάκα η οποία είναι ψυχολόγος και έχει κάνει μαζί μας όλα τα σεμινάρια της μεθόδου Σίλβα, είχε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για τους πελάτες της το οποίο το ονόμασε Διάσωση με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένας οδηγός για το πώς να βγούμε από καταστάσεις που νιώθεις εγκλωβισμένος, νιώθεις αδιέξοδα γύρω σου, βρίσκεις τον εαυτό σου να παθαίνει κρίσεις και μπορεί εύκολα να βυθίζεσαι σε αρνητικές σκέψεις και να νιώθεις συχνά ένα μεγάλο βάρος στο στήθος σου.

Το σεμινάριο Διάσωση δεν υπάρχει λοιπόν πουθενά αλλού να το βρεις παρά μόνο αν κάνεις ατομικά ραντεβού με την Έφη.

Αξίας 290€

Συνολική Αξία: 1662

Σήμερα μόνο με:  495€

Έλα στο επόμενο σεμινάριο

Εβίτα Μεταξάτου

Υπεύθυνη επικοινωνίας και χαράς πελατών

Δοκίμασε το για 30 ημέρες χωρίς κανένα ρίσκο.

Δεν χρειάζεται να πεις ΝΑΙ τώρα αλλά μόνο ΜΠΟΡΕΙ.

Πάρε το πρόγραμμα κάνε τις πρώτες 30 ημέρες και αν δεις ότι δεν σε ικανοποιεί σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.

Για να επιστραφούν τα χρήματα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το 80% του σεμιναρίου.

Yπάρχουν ειδικές τιμές για:

Έχεις επιλογές

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Επίλεξε τρόπο εξόφλησης ⬇


Item Price
170€
495€

Τα στοιχεία σου...

Το Silva Box αποστέλλεται μόνο εντός Ελλάδας, για εξωτερικό θα λάβετε σε ψηφιακή μορφή το υλικό και τα δώρα.

Πληρωμή

Item amount
Dynamically Updated $XX.00
Copyright Rea Koinsep and Telemachos Agency, Terms of service / Privacy.